Menu
Inschrijven

Inschrijven

Inschrijven schooljaar 2024-2025

1. Vul het online AANMELDINGSFORMULIER in
De internaatsdirectie bekijkt je aanvraag. De internaatsdirectie neemt contact met je op en we maken een afspraak voor een bezoek aan het internaat.

2. Bezoek aan het internaat
Je krijgt een rondleiding in het internaat. Je leert de algemene dagelijkse werking van het internaat en de groepswerking kennen.
Indien je wenst in te schrijven volgt er een startgesprek samen met ouders (voogd) en kind. Het startgesprek is belangrijk voor de bgeleiding om tijdens het verblijf van het kind op internaat de ontwikkeling van het kind op te volgen en om ons pedagogisch project te kunnen verwezelijken.

3. Inschrijving
Na ondertekening van het internaatsreglement en het invullen van de benodigde documenten is de inschrijving definitief.

Inschrijven

Ce que disent les autres...

Un internat selon mon cœur, j'ai beaucoup appris de l'encadrement et le directeur était un excellent élève.
Kimberly
Très engagé auprès des enfants mais aussi des parents. Donne une sensation agréable et rassurante.
Famille Slootmaekers
Fête pour les grands, super pour les petits !
Famille Boone
Je suis venu à l'IMB avec mes premiers petits pas à l'âge de 6 ans... et a dit au revoir comme une grande fille à 18 ans. De grands souvenirs que je chérirai toute ma vie.
Noé

Un internat qui est comme chez soi

Nous accueillons votre enfant à bras ouverts

"Sympathisez" en ligne

il y a 2 jours

Een leuke woensdagavond met een spelletje bowling voor het lager onderwijs. Met een aantal strikes en schitterende punten als resultaat 🎳🤗

11
il y a 1 semaine

1-2-3 secundair had woensdag enkele activiteiten op de planning staan. Zo waren er enkele internen die voor een sportieve namiddag kozen, namelijk een sessie Aikido of een sportles in de sporthal van Borgloon. Daarnaast gingen enkelen op bezoek bij onze buren in het jeugdhuis om op een leuke manier kennis te maken met de digitale wereld. 📱💻🛜 En als dat nog niet voldoende was zorgden enkele meisjes voor overheerlijke pannenkoeken. 🥞🤗

9
il y a 1 semaine

Klaar om onze oud-internen te ontvangen

55
4 Comments
il y a 1 semaine

Voor de internen van het lager onderwijs stond er een namiddag ravotten op de planning. Zo konden ze zich helemaal uitleven in Kinderrijck. We zagen veel blije en nadien vermoeide gezichtjes 🛝😁🤗

21
il y a 3 semaines

3
1 Comments
il y a 3 semaines

🎉🎭 Feestelijk Carnavalbal bij Internaat Mariavreugde! 🎭🎉 Wat een waanzinnige avond was het woensdag op ons Carnavalbal! 🎉✨ 🤩🌈 Onze internen hebben laten zien dat ze niet alleen uitblinken in studeren, maar ook in het vieren van feest! De dansvloer was non-stop vol met enthousiaste dansers die de meest geweldige moves lieten zien. 💃🕺 Een speciale shout-out naar onze fantastische DJ die ervoor zorgde dat de muziek de hele avond door bleef knallen! 🎵🔊 Iedereen zag er werkelijk verbluffend uit en de lat werd hoog gelegd voor volgend jaar. 👏🏆 We willen graag onze dank uitspreken aan alle internen, opvoeders en personeel, iedereen die heeft geholpen om dit evenement tot een groot succes te maken. Jullie inzet en enthousiasme hebben ervoor gezorgd dat dit een avond vol onvergetelijke herinneringen is geworden. ❤️ De knallende video’s worden ook nog gepost.

25
il y a 4 semaines

16
il y a 4 semaines

29